Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 1-2023 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2023)
Руски хеликоптер за електронско ометање;Први поглед на потпуну модернизацију бомбардера B-52;Нулти прототип XM1299
Keywords: savremneo naoružanje; vojna oprema