Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 4-2022 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2022)
Rusija razvija protivbrodsku balističku raketu; Podmornica klase Kilo sa „pump-jet“ propulzijom.