Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 4-2022 - Jevtić, Miloš M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2022)
Značaj privatnog sektora u proizvodnji taktičke opreme; Karakteristike taktičke lampe