Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 2-2022 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2022)
Ruska vojska dobija prve modernizovane samohodne haubice 203mm 2S7M Malka,Američki sistem Javelin protiv ruskih tenkova,Ruski bespilotni presretač,Razvoj radara u cilju praćenja hipersoničnih pretnji.
Keywords: savremeno naoružanje; vojna oprema