Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 3/2014 - Ostojić, Nikola M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2014)
Nova generacija vojničke zaštitne maskeHibridni kvadrotori na AUVSI 2014Nova oprema vozača u kolonama za borbene zoneRuski sistemi za elektronsko ometanje