Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 3/2014 - Tišma, Mladen R. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2014)
Izrael lansirao novi špijunski satelit; Serijski AH-6i obavio prvi let; Sikorski izveo demonstraciju opciono bespilotnog helikoptera na bazi crnog jastreba; Uspešno lansiranje nove indijske rakete v-v astra sa aviona Su-30MKI; Prototip novog japanskog borbenog aviona poleće ove godine; Prvi let aviona-topovnjače MC-27J; An-70 prošao ukrajinska državna opitovanja; Iran predstavio novi raketni sistem za PVD; Američka mornarica oprema bespilotne letelice MQ-8C za elektronsko ratovanje; Saab uspešno obavio ispitivanja novog IRST-a na gripenu E; Steltnost aviona F-35 – još jedno iznevereno očekivanje.