Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 2/2014 - Tišma, Mladen R. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2014)
MiG-41 naslednik teškog presretača MiG-31 Poljska produžava vek upotrebe svojim borbenim avionima Su-22 Počela letna ispitivanja integracije krstarećih raketa Taurus KEPD 350 na Evrofajter Prvi let Boingovog demonstratora za mornaričkog osmatračkog aviona Tajvan prikazao modernizovani borbeni avion IDF Indija razmatra licencnu proizvodnju školskih aviona PC-7 Mk II Bespilotna letelica Air Strato izvela prvi let Prvi francuski avaks prošao kroz MLU modernizaciju Objavljene fotografije kineskog helikoptera Z-19 opremljenog radarom Presretački projektil Arrow 3 obavio i drugi test Prvo vođeno lansiranje turske POVR Mizrak-U Evrofajter sa AESA radarom poleće ove godine Rusija nastavlja razvoj školskog aviona Jak-152 Prvi let italijanskog helikoptera HH-101 Prikazana izraelska bespilotna letelica Super Heron HF Američki specijalci razmatraju vazdušnu topovnjaču na bazi V-22