Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 2/2014 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2014)
Potreba za brzinomPrvo za EvropuTajna nova nevidljiva bespilotna letelicaSatelitski snimci pokazuju "supertop" u kineskoj pustinjiIran je porinuo novu klasu podmornicaPakistan uvodi prvu "domaću" bespilotnu letelicuIndija konačno uvodi u naoružanje bivši ruski nosač avionaKina uvodi novo jurišno vozilo sa topom 105 mmKina otkriva nove detalje u vezi protivbrodske rakete CM-400AKG