Harmonični niz sa polilogaritamskim funkcijama - Stojiljković, Vuk; Fabiano, Nicola; Šešum Čavić, Vesna (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2022)
Uvod/cilj: Ustanovljene su neke sume polilogaritamske funkcije povezane sa harmonijskim brojevima.Metode: Pristup se zasniva na korišćenju metoda sumiranja.Rezultati: Generalizovani su rezultati niza zeta - funkcija povezanih sa harmonijskim brojevima.Zaključak: Dobijeni su različiti zanimljivi nizovi kao posledica generalizacije.
Keywords: polilogaritamska funkcija; serija; harmonijski brojevi; integracija