Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 4-2021 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2021)
Produženje životnog veka: Velika Britanija pokreće program modernizacije tenka Challenger 2.Ruska armija dobija samohodni protivtenkoski top Sprut-SDM1 SPATG.Francuska je odabrala nuklearni pogon za svoj budući nosač aviona.
Keywords: naoružanje; vojna oprema