Kritički osvrt na članak “Monitoring COVID-19 is like instrument flying” - Pokrajac, David D. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2021)
Kritički osvrt na članak “Monitoring COVID-19 is like instrument flying”
Keywords: kritički osvrt; COVID-19; Gausova kriva; S-kriva