Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 1/2014 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2013)
Star ali modernizovanIz prodavnice na liniju frontaOklopna štednjaPoljski PL-01 koncept borbeno voziloRusija planira formiranje 40 novih brigada do 2020 godineJapan razvija radar dugog dometa za otkrivanje stelt letelicaTurska odabrala kineski raketni sistem zemlja vazduh  HQ-9 za program T-Loramids