Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 2-2021 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2021)
Razmišljanja o budućim ruskim oklopnim konceptimaNovi izraelski pasivni radarLaserski ubica dronovaOči u vazduhu: upotreba ruske BPL Orlan-10Nova „pametna“ tkanina za vojnikeRuska vojska dobija amfibijski tenk
Keywords: savremeno; naoružanje; vojna oprema