Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 4/2013 - Ostojić, Nikola M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2013)
Ruski egzoskelet „Egzoatlet”Armiji SAD ponuđen samohodni robot - mitraljezNovine u urbanom ratovanjuHarisovi „oklopljeni tableti”„Prizma” i američki koncept sajber ratovanja