Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 4/2013 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2013)
Rusija promoviše sistem za zabranu pristupaBespilotna kopnena vozilaProgram Suhoj T-50 i dalje u raduRusko ratno vazduhoplovstvo dobija modernizovani A-50U AEW&CMreža za svemirski nadzor i praćenjeToplotni trendNova tehnologija komunikacije između letelicaSirijski kapaciteti za odbranu