16. međunarodna konferencija ICDQM-2013 (prikaz zbornika radova) - Pokorni, Slavko J. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2013)
U ovom prikazu su date osnovne informacije o ukupnim rezultatima, značaju, međunarodnom programskom odboru i oblastima rada 16. međunarodne konferencije upravljanje kvalitetom i pouzdanošću ICDQM-2013 i 4. međunarodne konferencije upravljanje i inženjerstvo životnog ciklusa, koja je održana pod istim nazivom ICDQM-2013. Ovogodišnja konferencija je najbolja po broju radova od početka održavanja konferencije. Dati su broj i struktura radova obe konferencije, a prikazani samo radovi pripadnika Vojske i Ministarstva odbrane Republike Srbije u plenarnim saopštenjima i sekcijama: inženjerstvo kvaliteta, inženjerstvo pouzdanosti, konkurentno inženjerstvo, inženjerstvo sistema i vojno inženjerstvo.
Keywords: conferences||; ||konferencija; review||; ||prikaz; military engineering||; ||vojno inženjerstvo; reliability||; ||pouzdanost; quality||; ||kvalitet