Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 3/2013 - Tišma, Mladen R. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2013)
Lasta ponovo leti;Objavljeni novi taktičko-tehnički podaci za MiG-29M/M2;Saab razvija palubni Sea Gripen i opciono bespilotni Gripen OP;Čengdu prikazao model dvosede verzije aviona FC-1;Prikazan transportni avion C296W;Američka Kopnena vojska izabrala Bell V-280 Valor za svoj JMR-TD program