Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 4-2020 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2020)
Dominacija borbenih vozila pešadije; Srednji tenk Kaplan
Keywords: savremeno; naoružanje; vojna oprema