Izjava o etičkom postupanju za 2020. godinu - Gaćeša, Nebojša N. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2020)
Objavljivanje članaka nakon stručne recenzije osnovna je delatnost naučnog časopisa Vojnotehnički glasnik. Neophodno je postići saglasnost o etičkim načelima u postupcima svih učesnika prilikom objavljivanja članaka, od autora, Redakcije časopisa i stručnih recenzenata do izdavača.