Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 1-2020 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2020)
Prva borbena upotreba laserskog oružja; Novi ruski leteći radar; Slabosti ruskog tenka T-90; Nova francuska nuklearna podmornica; Dizel električna podmornica sa balističkim projektilima.