Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 3-2019 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2019)
Незаустављива хиперсонична ракета Tsirkon; Тихи минобацач; „Непобедиви“, подморница за сингапурску морнарицу; Русија наоружава своје тенкове контроверзним новим „метком“; Тајванска хиперсонична ракета Sky Sword II; 3Д штампање у војне потребе; Нови кинески носач авиона Type 002