Neke teoreme o fiksnoj tački u b2-metričkim prostorima - Kumam, Poom; Mitrović, Zoran D.; Pavlović, Mirjana V. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2019)
U ovom radu prvo je dokazan rezultat koji daje dovoljan uslov za konvergenciju nizova u b2-metričkom prostoru. Takođe, navedene su neke teoreme o fiksnoj tački u b2-metričkom prostoru. Neki rezultati predstavljaju odgovarajuće generalizacije poznatih rezultata u b2-metričkom prostoru, a primeri su prezentirani da to potvrde.