Obaveštenja saradnicima i čitaocima za br. 2-2019 - Gaćeša, Nebojša N. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2019)
CEON, SCIndeks tim i redakcija Vojnotehničkog glasnika započeli su ocenjivanje recenzenata radi dodele nagrade „Recenzent godine” i priznanja „Istaknuti recenzent“. Ocenjuju se samo recenzenti radova koji se uređuju onlajn, posredstvom sistema za elektronsko uređivanje ASISTENT u postupku koji Vojnotehnički glasnik u potpunosti i dosledno sprovodi. Svi recenzenti Vojnotehničkog glasnika ispunjavaju ovaj neophodan uslov.