8. međunarodni naučno-stručni skup iz oblasti odbrambenih tehnologija OTEH 2018 (prikaz zbornika radova) - Pokorni, Slavko J. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2018)
U ovom prikazu predočene su osnovne informacije o ukupnim rezultatima, značaju, međunarodnom programskom odboru i oblastima rada 8. međunarodnog naučno-stručnog skupa iz oblasti odbrambenih tehnologija OTEH 2018 (8th International Scientific Conference on Defensive Technologies OTEH 2018). Naveden je broj tematskih oblasti, broj radova, broj autora/koautora, broj sesija skupa, kao i članova programskog odbora. Na ovogodišnjem skupu je, u odnosu na prethodnih sedam, bilo najmanje objavljenih radova.