Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 4-2018 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2018)
Ruska artiljerija strah i trepet u Ukrajini; Tenk M-91 Vihor: Jugoslovenski tenk sa američkom i ruskom DNK