Obaveštenja saradnicima i čitaocima za br. 3-2018 - Gaćeša, Nebojša N. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2018)
Odbor za etičnost u izdavaštvu (Committee on Publication Ethics - COPE) odobrio je 2. maja 2018. godine članstvo Vojnotehničkom glasniku u svojoj organizaciji. COPE svojim članovima omogućuje vodeću ulogu pri razmatranju pitanja etičnosti u izdavaštvu, obezbeđuje praktične resurse za edukaciju i podršku članovima i nudi da se njihov profesionalni glas čuje u aktuelnim debatama.