Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 1-2018 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2017)
Ukrajinski super tenk T-84. Rusija razvija naprednu vazdušno-rasprskavajuću municiju. Procena novog kineskog razarača. Novi top za francuski tenk Leclerc. Srpsko naoružanje u stranim medijima.