Uvodnik za br. 3-2017: 65 godina Vojnotehničkog glasnika – izjava zahvalnosti - Gaćeša, Nebojša N. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2017)
Uvodnik predstavlja osvrt na jubilej koji naučni časopis „Vojnotehnički glasnik“ obeležava u 2017. godini – šezdeset pet godina redovnog i neprekidnog izlaženja. Tim povodom redakcija upućuje izjavu zahvalnosti licima i ustanovama koji su najviše doprineli napretku i uspehu časopisa u proteklom periodu.