Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 3-2017 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2017)
Нишањење путем бежичне технологије; Нови опаснији леопард; F-35 можда никада неће бити спреман за борбу.