7. međunarodni naučno-stručni skup iz oblasti odbrambenih tehnologija OTEH-2016 (prikaz zbornika radova) - Pokorni, Slavko J. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2016)
U ovom prikazu navedene su osnovne informacije o ukupnim rezultatima, značaju, međunarodnom programskom odboru i oblastima rada 7. međunarodnog naučno-stručnog skupa iz oblasti odbrambenih tehnologija OTEH 2016 (7th International Scientific Conference On Defensive Technologies OTEH 2016). Predstavljen je broj tematskih oblasti, broj radova, broj autora/koautora, broj sesija skupa i broj članova programskog odbora. Na ovogodišnjem skupu bilo je najmanje objavljenih radova, ali najviše njihovih autora/koautora.