Proširivanje Banahovog principa kontrakcije na multiplikativne metričke prostore - е-Rome Badshah; Sarwar, Muhammad (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2017)
U ovom radu je dokazano nekoliko generalizacija Banahovog principa kontrakcije za multiplikativne metričke prostore. Takođe, razvijena je Kantorova teorema intersekcije pri obrazovanju multiplikativnih metričkih prostora, podržana netrivijalnim primerima.