Uređeni b-metrički prostori i kontraaktivna preslikavanja Geraghtijevog tipa - Chandok, Sumit C.; Jovanović, Mirko S.; Radenović, Stojan N. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2017)
Korišćenjem novog pristupa, u radu su predstavljeni nedavni rezultate fiksne tačke, koju je ustanovilo više autora, na mnogo kraći i lepši način. Naveden je i primer koji to ilustruje.