19. međunarodna konferencija ICDQM-2016 (prikaz zbornika radova) - Pokorni, Slavko J. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2016)
U ovom prikazu navode se osnovne informacije o ukupnim rezultatima, značaju, međunarodnom programskom odboru i oblastima rada 19. međunarodne konferencije „Upravljanje kvalitetom i pouzdanošću ICDQM-2016” i 7. međunarodne konferencije „Upravljanje i inženjerstvo životnog ciklusa” (radovi su na srpskom, engleskom i ruskom jeziku), koja je održana pod istim nazivom ICDQM-2016. Predstavljeni su broj i struktura radova obe konferencije, po sekcijama: vojno inženjerstvo, inženjerstvo kvaliteta, inženjerstvo pouzdanosti, industrijsko inženjerstvo, sistemsko inženjerstvo, energetska efikasnost i ekonomična proizvodnja, a prikazani su samo plenarni radovi pripadnika Vojske i Ministarstva odbrane Republike Srbije. Na ovoj konferenciji bilo je, do sada, najviše objavljenih radova pripadnika Vojske i Ministarstva odbrane Republike Srbije.