Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 1-2017 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2016)
Словачка приказује борбено возило пешадије Corsac; Супер кавитациона муниција; Развој ракета ваздух-ваздух за борбу ван визуелног домета; Ратна искуства француског тенка Leclerc; Кинески Фленкери; Нови ловац тенкова Centauro II; Lynx вреба извозно тржиште; Даљински управљане куполе оклопних возила.