Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 4-2016 - Jevtić, Miloš M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2016)
Taktičke futrole za pištolje - standardi, namene, upotreba: O značaju taktičkih futrola kao dela taktičke opreme, vrstama, kao i standardima konstrukcije i upotrebe.