Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 3-2016 - Jevtić, Miloš M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2016)
Значај група за конструкцију и испитивање наоружања, муниције и опреме при јединицама за специјалне намене: О задацима, пословима и радњама које обављају техничари група за конструкцију и испитивање наоружања, муниције и опреме при јединицама за специјалне намене.