Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 3-2016 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2016)
Модернизовани индијски топ М 46 Вишеструке бојеве главе за DF-5A Oзбиљна балистичка противбродска претња Русија представила нови SU-30 SME „Flanker’ Откривени нови детаљи у вези тенка T-90 MS Нови транспортер за руске ваздушно десантне трупе BTR-MDM Нова димензија поморске контроле групе носача авиона Руски модуларни оружни систем Потреба за хиперсоничном брзином Модернизовани Mi-8 MSB-V Давидова праћка је оперативна Нови северно корејски ракетни мотор