Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 2-2016 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2016)
Иранске балистичке ракете Руски нуклеарни торпедо Кургањец 25 на тестирању Израелски ласерски систем Руске ваздушнодесантне јединице добијају SPRUT Немци развијају нови тенковски топ Напредни топовски систем на броду Zumwalt Турска тестира по први пут тестира наоружане беспилотне летелице Први лет кинеског J-16 EW Нови системи детекције кроз зидове