Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 1-2016 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2015)
Бомбардерска битка Нова вишенаменска граната 120 mm за тенк Abrams Novo amfibijsko oklopno vozilo Terex 2 Нове варијанте породице Rosomak Nexter полаже наде у БВП VBCI Кина открива нову генерацију беспилотних летелица Нови кинески оружани системи Уједињени Арапски Емирати купују нови торпедо Тајвански самоходни модуларни минобацач Системи усмерене енергије Развој тенкова