Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 4-2015 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2015)
Нова словачка самоходна топ хаубица EVA Разоткривање носача: Индија и Кина развијају своју поморску авијацију Кина гради мистериозну мини подморницу Испоручена прва Puma Русија приказује нову куполу са топом 57 мм Подморница А-26 за азијско-пацифички регион Да ли је Ф-35 лош у „догфајту“?