Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 3-2015 - Jevtić, Miloš M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2015)
Оптималне карактеристике оружја за прикривено ношење Специфичност послова и задатака који захтевају прикривено ношење оружја од стране службених лица, захтевају и посебне критеријуме приликом избора личног наоружања специјалиста.