Savremeno naoružanje i vojna oprema 04-2025 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2025)
Русија распоређује нову обалску артиљерију A-222M Bereg Удар са велике удаљености - AIM-174B Нова руска ракета ваздух-ваздух KS-172