Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 2-2015 - Jevtić, Miloš M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2015)
Oružje "FN P-90" Nastanak i razvoj koncepta oružja za ličnu zaštitu. Detaljan opis rešenja konstrukcije belgijskog oružja „FN P-90“, sa osvrtom na iskustva iz terenske upotrebe, kao i taktičko – tehničkim podacima.