Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 2-2015 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2015)
Azerbejdžan razvija borbeno vozilo ZKDM Vatromet: Artiljerijski raketni sistemi (ARS) dobijaju veći domet i veću preciznost Iran prikazuje modernizovane rakete Falaq-1 i Falaq-2 TOS-1A valja rusku vatrenu moć Iran otkriva raketu zemlja-vazduh Bavar-373 Novi top za ruski tenk Armata