6. međunarodni naučno-stručni skup iz oblasti odbrambenih tehnologija OTEH 2014 (prikaz zbornika radova) - Pokorni, Slavko J. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2014)
U ovom prikazu date su osnovne informacije o ukupnim rezultatima, značaju, međunarodnom programskom odboru i oblastima rada 6. međunarodnog naučno-stručnog skupa iz oblasti odbrambenih tehnologija OTEH 2014, pri čemu je poređen sa prethodnih pet skupova. Predstavljen je broj tematskih oblasti, broj radova, broj autora/koautora, broj sesija skupa i broj članova programskog odbora. Ovogodišnji je skup, u odnosu na prethodne, imao najviše objavljenih radova, kao i prijavljenih autora/koautora.