Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 2-2025 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2025)
Кина распоређује нови авион КЈ-3000 за рано упозорење да неутралише америчке стелт ловце; Пројектил Hellfire са оштрицама мача; Русија формира први пук опремљен новим ракетним системом противваздушне одбране S-500 Prometheus; Турски нови тенк Altay - Поређење са модерним западним тенковимa