17. međunarodna konferencija ICDQM-2014 (prikaz zbornika radova) - Pokorni, Slavko J. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2014)
U ovom prikazu date su osnovne informacije o ukupnim rezultatima, značaju, međunarodnom programskom odboru i oblastima rada 17. međunarodne konferencije „Upravljanje kvalitetom i pouzdanošću” ICDQM-2014 i 5. međunarodne konferencije „Upravljanje i inženjerstvo životnog ciklusa” (radovi su na engleskom jeziku), koja je održana pod istim nazivom ICDQM-2014. Navedeni su broj i struktura radova obe konferencije, a prikazani samo radovi pripadnika Vojske i Ministarstva odbrane Republike Srbije u sekcijama: vojno inženjerstvo, inženjerstvo kvaliteta, inženjerstvo pouzdanosti, industrijsko inženjerstvo, sistemsko inženjerstvo i energetska efikasnost. Na ovoj konferenciji, objavljeno je najviše radova pripadnika Vojske i Ministarstva odbrane Republike Srbije do sada.