Čestitka 70. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu - Gaćeša, Nebojša N. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2014)
Čestitka 70. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu