Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 4/2014 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2014)
Najnovija kineska podmornica klase Yuan U toku je testiranje ruskog tenka Armata Indija prikazuje modernizovanu verziju tenka Arjun Mk II Podmornica klase Andrasta za obalne vode Južne Azije Indija je uspešno testirala domaću raketu vazduh-vazduh Astra