Obaveštenja saradnicima i čitaocima - Gaćeša, Nebojša N. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2014)
Vojnotehnički glasnik indeksiran u bazama DOAJ, ROAD i EBSCO Academic Search Complete; Prilog Vojnoekonomski pregled biće objavljivan u Vojnom delu